Onwelwording (100 woorden)

'Op de A4 van Den Haag naar Amsterdam is bij knooppunt Burgerveen de rechterrijstrook dicht vanwege een onwelwording. De vertraging is daar twintig minuten.' De man van de verkeersinformatie op de radio zegt 'onwelwording' op precies dezelfde manier als hij ook 'wegwerkzaamheden' zou zeggen. Alsof een onwelwording ook los - zonder persoon eraan vast - aangetroffen zou kunnen worden. Alsof zo'n onwelwording net zo goed te plannen is als het asfalteren van een rijstrook. Mocht ik mijn eigen onwelwording kunnen plannen, dan zou ik dat doen in overleg met een arts en proberen om zo een verkeersinfarct tijdens de spits te voorkomen.

Inmiddels zijn er veel blogs verschenen. Daarom heb ik trefwoorden toegevoegd. Je kunt lezen van nieuw naar oud, maar je kunt ook klikken op een trefwoord waar je meer van wilt weten.
Alle trefwoorden:

100 woorden (5) dieren (17) dingen (5) droom (7) eten (10) gedicht (7) gesprek (35) hmmm (49) kunst (34) lang geleden (20) muziek (6) sorry (1) Stella (4) van een afstandje (29) verkeer (6) winkel (6)