Oude gezichten (100 woorden)

Wat betreft oud worden, kun je eerst de kat uit de boom kijken voor je je er aan over geeft. Observeren waar de kreukels ontstaan bij mensen die je voorgaan. Ik vertelde mijn moeder wat me was opgevallen aan oude gezichten: sommige mensen frommelen mooi op. Maar, zei ik, je hebt ook mensen waar volledig de rek uit gaat. Die hebben geen rimpels en een glad voorhoofd, maar hun gezicht is helemaal omlaag gezakt. Ja, lachte mijn moeder, zulke mensen heb je ook. Dat wil ik liever niet, zei ik. Je hebt het niet voor het zeggen, zei mijn moeder.

Inmiddels zijn er veel blogs verschenen. Daarom heb ik trefwoorden toegevoegd. Je kunt lezen van nieuw naar oud, maar je kunt ook klikken op een trefwoord waar je meer van wilt weten.
Alle trefwoorden:

100 woorden (6) dieren (18) dingen (5) droom (8) eten (11) gedicht (7) gesprek (35) hmmm (52) kunst (35) lang geleden (20) muziek (6) sorry (1) Stella (5) van een afstandje (31) verkeer (6) winkel (6)

Vorige blogpost:

Exploded view

Volgende blogpost:

Nooit gebeurd

Naar het overzicht van alle blogs