Drie exposities in december

Present!

In december kun je Kunstliefde in Utrecht terecht voor betaalbare kunst en design. Bijvoorbeeld om cadeau te doen met kerst. Maar ook zonder kerst is kunst de moeite waard. Van mij staan er vier beelden.

Van 28 november tot 24 december.
Lees meer hierover op de website van Kunstliefde.

#artistsupportpledge

Pas op! Het volgende stukje bevat een grote dosis hashtags! Negeren van hashtags komt de leesbaarheid ten goede.

Van 12 november tot 3 januari 2021 staat er een werk van mij (zie afbeelding) op de expositie #artistsupportpledge in de Balie in Amsterdam. Deze expositie hoort bij een veel ruimer initiatief met dezelfde naam, dat kunstenaars de mogelijkheid biedt werken tot maximaal 200 euro via sociale media aan te bieden door gebruik te maken van de genoemde hashtag.

De #artistsupportpledge @artistsupportpledge is een initiatief van @matthewburrowsstudio. In Nederland hebben @tinkebell @tinkebell.supportpieces, @de_balie en @thisworks_club het initiatief opgepikt om een groot publiek aan te moedigen zo veel mogelijk kunst te kopen van in Nederland werkende kunstenaars.

Lees meer over de expositie in de Balie.

In het kader van #artistsupportpledge post ik de komende weken een aantal kunstwerken op Instagram. Daar ben ik te vinden als @sandra_catsburg. Ook op mijn eigen website zijn de werken te koop. Kijk daarvoor hier.

Fifty-Fifty

Leden van Kunstliefde organiseren een expositie waarbij werken voor 100 euro worden verkocht ter ondersteuning van Kunstliefde, dat nog steeds in een onzekere positie verkeert over de huisvesting.Net als vorig jaar doneer ik twee werken. Een verschil met vorig jaar is dat ook de makers een deel van de opbrengst krijgen, namelijk de helft. Vandaar de naam van de expositie.

Galerie Niek Waterbolk, Schoutenstraat 10, Utrecht Open: woensdag 22 t/m zondag 27 december 12.00 – 17.00 uur. (25 december / 1e Kerstdag gesloten)