Kleinst – Allerkleinste objecten in een doosje

25,00

Kleine sculpturen gemaakt van allerlei soorten materialen. Geleverd in een zelfgevouwen doosje van 95 bij 69 bij 27 mm. Om een indruk van het formaat van de beeldjes te krijgen zijn ze gefotografeerd op een blokje hout van 55 bij 85 mm of van 100 bij 100 mm. Ze passen met doos en al in een brievenbuspakketje. Wordt geleverd met doosje (kleur kan afwijken van wat op de foto’s staat) en een certificaat(je) met hierop de gegevens van het beeld en een ondertekening.

Ook heel geschikt om als verrassing op te sturen naar iemand die van kunst houdt. Verzendkosten bedragen 4,50 euro (zichtbaar in je winkelmand).

EXTRA OPTIE
Je kunt nu naast de gevouwen kartonnen verpakking ook kiezen voor een luxe, door mij met de hand gemaakte, verpakking. Dit doosje is gemaakt van karton en gestoffeerd met dik grijs vilt. Het deksel en de bodem zijn van multiplex. Dit doosje past niet door de brievenbus, dus kosten bij verzenden zijn 7,50 euro. Wil je het objectje van jouw keus hierin verpakken, dan kun je dit aangeven bij de bestelnotities. Of neem even contact op via e-mail of telefoon.